Blizzard kondigt de laatste grote update van World of Warcraft Shadowlands aan: Eternity\'s End

Geschreven op 12 november door Bianca in nieuws

Future Videocard

Blizzard heeft de volgende grote update aangekondigd tijdens roerige tijden voor het bedrijf. Update 9.2, genaamd Eternity's End, is de laatste grote update voor Shadowlands, zegt Blizzard.

Eternity's End moet binnenkort uitkomen, al is een precieze releasedatum niet bekend. De update moet het verhaal van Shadowlands tot een conclusie brengen als spelers proberen de plannen van de Jailer te dwarsbomen om de realiteit ongedaan te maken. In een aankondigingsvideo hintte Blizzard naar een nieuwe zone genaamd Zereth Mortis. Dit is de thuisrealiteit van de First Ones, de "mysterieuze architecten van het hiernamaals van de Shadowlands".

Er is een nieuwe raid, genaamd Sepulcher of the First Ones. Hier vechten spelers met de bondgenoten van de Jailer voordat ze de kans krijgen om het tegen hem op te nemen. Elke class krijgt een unieke armorset geïnspireerd op de Progenitors. Er is een nieuwe quest hub genaamd Haven, waar spelers samenwerken met de lokale bevolking om de binnenvallende troepen van de Jailer te bestrijden.

Mythic only mega dungeon Tazavesh zal worden opgesplitst in twee kleinere dungeons, elk beschikbaar op heroic en Mythic+ moeilijkheden.

De aankondiging van Eternity's End komt op een bijzonder verontrustend moment voor World of Warcraft en Blizzard, die de voortdurende gevolgen van de verschillende rechtszaken en onderzoeken met betrekking tot hun bedrijfscultuur blijven bestrijden.