Vier Sonic’s 20ste Verjaardag met de Sonic Generations Collector’s Edition

Geschreven op 8 september door Bianca in games

Sonic Generations Collector’s Edition

Het feest gaat door in Europa voor Sonic the Hedgehog's 20ste verjaardag, met een indrukwekkende collector's editie van de komende Sonic generations game voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

De Sonic Generaties Collectors Edition combineert limited edition verzamelobjecten gebaseerd op de aankomende game, maar ook activa uitgekozen door het Sonic Team om het 20-jarig jubileum van Sonic tot de ultieme viering van Sonic te maken voor zowel oude als nieuwe fans.

Inbegrepen in de collector's edition is een verzamelbaar beeldje met zowel Classic Sonic als Modern Sonic, een exclusieve, individueel genummerde herdenkings "Gold Ring" en een "20 Years of Sonic Art" boek, met nooit eerder vertoonde schetsen en afbeeldingen van de afgelopen 20 jaar. De Collector's Edition bevat ook de '20th Anniversary Sonic Soundtrack' met een selectie van door Sonic Team uitgekozen nummers, en de documentaire 'History of Sonic: Birth of an Icon', een exclusieve verzameling interviews en beelden die Sonic's leven vanaf het begin in kaart brengen. tot een van de meest iconische personages in de geschiedenis van videogames. Lenticulaire verpakking in beperkte oplage en extra downloadbare bonuscontent voor de game zijn de laatste componenten van deze unieke collectorseditie voor Sonic Generations.

Sonic Generations zal in november 2011 beschikbaar zijn op Xbox 360 en PlayStation3. De game zal ook worden uitgebracht op het Nintendo 3DS-systeem.

Let op: deze collector's edition is alleen beschikbaar in Europa.